۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۱:۳۲
دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۵
کد خبر: ۱۰۴۰۴۰

ترامپ در مسیر سفر به اسرائیل: جنگ غزه تمام شد | اگر دستور حمله به ایران را نداده بودم، نمی‌توانستیم در غزه به توافق برسیم | این صلح بزرگترین دستاورد من است | من با نتانیاهو اختلاف‌نظر داشتم، ولی آنها به سرعت حل شدند | امیر قطر مرد و رهبر فوق‌العاده‌ای است که واقعاً در این توافق به ما کمک کرد

ترامپ در مسیر سفر به اسرائیل: جنگ غزه تمام شد |  اگر دستور حمله به ایران را نداده بودم، نمی‌توانستیم در غزه به توافق برسیم | این صلح بزرگترین دستاورد من است |  من با نتانیاهو اختلاف‌نظر داشتم، ولی آنها به سرعت حل شدند | امیر قطر مرد و رهبر فوق‌العاده‌ای است که واقعاً در این توافق به ما کمک کرد
دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، در گفت‌وگویی تلفنی از هواپیمای ایر فورس وان در مسیر سفر به اسرائیل به اکسیوس گفت توافق صلح غزه «ممکن است بزرگ‌ترین کاری باشد که تاکنون در آن نقش داشته‌ام.»

به گزارش فراز، دونالد ترامپ هنگام سفر به اسرائیل در هواپیمای ایرفورس وان در گفتگوی تلفنی با آکسیوس مدعی شد که اگر دستور حمله به ایران را صادر نکرده بود الان به صلح غزه دست نیافته بودیم. او همچنین در این مکالمه به باراک راوید خبرنگار وبگاه آکسیوس گفت که صلح غزه بزرگترین دستاورد من است.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که قرار است امروز دوشنبه سفری به فلسطین اشغالی و مصر داشته باشد، در رابطه با غزه به خبرنگاران گفت: «جنگ تمام شده است.»

ترامپ در ادامه به این وب سایت گفت: توافق صلح غزه «ممکن است بزرگ‌ترین کاری باشد که تاکنون در آن نقش داشته‌ام.»

ترامپ در پاسخ به سوالی درباره پیامش به مردم اسرائیل در سخنرانی پیش‌رو گفت: «عشق و صلح برای همیشه.»

او در جریان سفر کوتاهش به اسرائیل همچنین با خانواده‌های گروگان‌ها و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، دیدار خواهد کرد.

ترامپ گفت بخش‌هایی از تجمع حمایت از گروگان‌ها در تل‌آویو را که شنبه برگزار شد تماشا کرده است؛ در این تجمع، ایوانکا ترامپ و جرد کوشنر، دختر و داماد او، و همچنین استیو ویتکاف، نماینده آمریکا رد امور خاورمیانه سخنرانی کردند.

رییس‌جمهوری آمریکا گفت پس از آن با هر سه نفر درباره این رویداد صحبت کرده است و افزود: «تجمع فوق‌العاده‌ای بود. کار بزرگی انجام شد. همه خوشحال‌اند.»

آکسیوس در ادامه نوشت: یکی از نکات قابل توجه این تجمع در اسرائیل این بود که وقتی نام ترامپ برده شد جمعیت او را تشویق کرد، اما وقتی ویتکاف نام نتانیاهو را برد آنها نخست وزیر اسرائیل را «هو» کردند.

در ادامه از غیبت نتانیاهو در نشست شرم‌الشیخ پرسیده شد که او در پاسخ گفت: «نمی دانم چرا نتانیاهو قرار نیست در آن شرکت کند؟» او در ادامه تاکید کرد که میزبانی و فهرست میهمانان از طریق مصر انجام شده است. 

او با اشاره به غیبت نتانیاهو گفت: «البته خوب است که محمود عباس رئیس تشکیلات خودگران فلسطین در کنفرانس صلح شرکت می‌کند. توافق صلح غزه ممکن است بزرگترین دستاورد من باشد.».

ترامپ در ادامه گفتگوی خود با آکسیوس بار دیگر ایران را سیبل حملات خود قرار داد و مدعی شد که اگر دستور حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را نداده بود، نمی‌توانست به توافق در غزه دست پیدا کند!

 دونالد ترامپ که امروز راهی اسرائیل شد در میان خبرنگاران که در پایین پلکان هواپیمای ایرفورس وان تجمع کرده بودند و از او سوالات خود را می پرسیدند به چند موضوع دیگر نیز پرداخت و مدعی شد که امروز جهان با صلح غزه همراه است. 

او در میان خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا هرگز از غزه بازدید خواهد کرد، به خبرنگاران گفت: «دوست دارم این کار را انجام دهم. دوست دارم حداقل پاهایم را روی آن بگذارم. اما فکر می‌کنم در دهه‌های آینده یک معجزه بزرگ خواهد بود.»

ترامپ در ادامه گفت: «همه می‌خواهند عضوی از شورای صلح غزه باشند.»

او همچنین گفت: «فکر نمی‌کنم کسانی که در مورد توافق غزه به من تضمین شفاهی دادند، می‌خواستند مرا ناامید کنند. ما همه را خوشحال خواهیم کرد و همه خوشحال هستند، چه یهودی، چه مسلمان و چه از کشورهای عربی. این لحظه‌ای است که فکر نمی‌کنم دیگر هرگز شاهد آن باشید.»

ترامپ همچنین با اشاره به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: «من با بنیامین نتانیاهو اختلاف‌نظر داشتم و آنها به سرعت حل شدند.»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین تاکید کرد که قطر در دستیابی به توافق غزه کمک شایانی کرد.

او گفت: «روشی که قطر به ما در دستیابی به توافق غزه کمک کرد، شگفت‌انگیز بود. امیر قطر مرد فوق‌العاده‌ای است که واقعاً در توافق غزه به ما کمک کرد. قطری‌ها بسیار شجاع هستند و رهبر آنها، امیر قطر، بسیار شجاع است.»

دونالد ترامپ همچنین درباره سرنوشت خود پس از مرگ گفت: «فکر نمی‌کنم چیزی باشد که مرا مستقیم به بهشت ببرد. شاید من مسیر بهشت را نداشته باشم.»

ترامپ که پیش از این نیز در مصاحبه های خود به این موضوع اشاره کرده بود بیان کرد: «مطمئن نیستم که به بهشت برسم، اما زندگی خیلی از مردم را بهتر کرده‌ام.»

رئیس جمهور آمریکا در ادامه از حمایت تونی بلر برای نظارت بر غزه عقب‌نشینی کرد و گفت:  «ابتدا می‌خواهد تأیید گسترده‌تری کسب کند».

اشاره او که به موافقت کشورهای عربی برای حضور بلر در غزه بود، تاکید کرد: «اول می‌خواهم بفهمم آیا تونی برای همه محبوب است، چون من واقعاً نمی‌دانم؟ من تونی را دوست دارم، همیشه تونی را دوست داشته‌ام، اما می‌خواهم بفهمم که او انتخاب قابل قبولی برای همه است.»

ترامپ در نهایت به بحث تنش میان پکن و واشنگتن و دیدار با رهبر چین پرداخت و گفت: شی جین‌پینگ فردی بسیار سخت و باهوش است. او یک رهبر بزرگ است. فکر می‌کنم بتوانیم اختلافات را حل‌وفصل کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی